sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Buzzador tuotetestausta...Buzzadorina toiminenhan tarkoittaa tuotetestaamista. Kun rekisteröidyt sivuille niin sähköpostiin tulee sitten kampanjakutsuja oman mieltymyksen mukaan saa sitten ilmoittautua mukaan tai jättää välistä. Sitten jännitetään, että osuuko onni kohdalle. Sähköpostiin tulee sitten ilmoitus, jos pääsee mukaan.
 Paketti tulee joko Postiin tai Ärrälle.
  Lisää voi lukea www.buzzador.com

Kolmas pakettini tuli tässä muutama viikko sitten. Kuinka ollakaan tässä opiskelun, työharjoittelun ja perheen arjen pyörityksen keskellä unohdin laittaa salamaraporttia. No korjataampa asia nyt. Eli sain Viledan hankaussieniä kokeille. Kerkesin kokeilla, tai korjataan, että mies kokeili keraamisen lieden puhdistussientä. Ostin aikasemmin sienen kaupasta, mies oli asenteella:" ei sillä mitään tee". Aikansa liettä rapsutellessaan totes, että SEHÄN TOIMII. Eli meidän perheessä tullaan ostamaan tuota sientä jatkossakin. Sillä oikeesti lähtee tahrat, pinttyneetkin. Sitten nuo muut sienet tulee kokeiluun, kun grillikausi saadaan kunnolla alulle. Paketissa tuli semmoinen "metallisutturan" korvaaja, jolla pitäisi saada puhdasta esim.grilliritilöistä. Uskon, että sekin toimii, kun tämäkin testattu on HYVÄ :)

Uusi ja vanhaToinen testaamis kohde osuikin kohdalle aika pian ensimmäisestä.  Eli Vanish tahranpoistotuotteet. Olen aikaisemmin kokeillut näitä kaverilta saamallani pesujauheella. Ja tykkäsin jo silloin. Se vaan, että Vanishit on aika kalliita ostaa, mutta mitenkäs se menikään, että saako hyvää halvalla.

Sitten itse kokeiluun...


Paketti koostui näistä... Esikäsittelysuihke, valkaisevaa jauhetta, värilliselle pyykille kans jauhe ja sitten hygienistä jauhetta, ilmeisesti tekee vielä jotain extraa pyykille, tappaa bakteereja tms.

Mehutiivistetta, öljyä, ketsuppia, ripsaria, huulikiiltoa ja nurmikkoa...

Ja sopivasti lapsen sotkemat sormikkaat kerkes mukaan :)Käytin esikäsittelysuihketta ja värilliselle pyykille tarkoitettua pulveria.Ja mites siinä puuhassa sitten oikein kävi... Muut tahrat häipyi kokonaan, paitsi ripsari ja huulikiilto. 

Öljytahra oli yllätys, että lähti. Sormikkaisiin jäi hiukan tummempia kohtia.
Vielä tarkoitus kokeilla kuivuneisiin tahroihin.

Lopputulos: Olen tyytyväinen tuotteisiin. Ostan kenties sitten, kun nämä aineet loppuu niin lisää.
Elokuun lopulla minulle tuli ihka ensimmäinen testaustuote
Eli Pepsodent white now, triple power gold hammastahna. 

Tahna oli kivan väristä ja parin päivän testauksen jälkeen huomasin, että hampaat on valkoisemmat ja heti ekan pesun jälkeen semmoinen huomio, että hampaat tuli oikeesti puhtaiksi eikä aamullakaan ollut likaisen tuntuiset hampaat. Eli tuo puhtaana olon tunne säilyi yönkin yli, jota en ainakaan itse ole muilla tahnoilla huomannut tulevan. 
Suosittelen tuotetta ja jatkossa voi hyvinkin olla, että ostan tätä. Tuubi on vielä aika riittoisakin niin siitäkin plussa :)
Ja tuo hammasharja tuli mukana ja on TOSI hyvänmallinen käteen ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti