torstai 25. huhtikuuta 2013

Huhtikuu

Niin se on aika vaan vierähtänyt enkä ole oikeestaan mitään saanut aikaiseksi.
Käsitöitä monenlaisia kesken ja tuntuu, ettei ne koskaan valmistu. Pihahommatkin alkaa olla ajankohtaisia ja mikäs sen mukavampaa kuin lasten kans tutkia "pökkyjä" ja muita luonnonihmeitä. Krookukset on kukassa ja kohta tarkenee, vaikka neuloa ulkona lasten siinä leikkiessä. Tää on toinen kesä omassa kotona ja kukkien tms laitto on vielä kesken. Ja lapsilta puuttuu keinut, hiekkaloota ja leikkimökki. Saa nähä saisko mies tehtyä hiekkaloota, keinut olis tarkoitus mummolasta siirtää tänne. Leikkimökki on vähä vielä mysteeri, minä haluaisin muumimökin :) Saisin sen sitten sisustaa, voihan se olla, että yks kesä ei riitä kaikkeen, kun ulkosaunankin teko olis :)
Nuo pökkyt on muuten käpyjä :D

Tyttöjen synttäreiden alkaa lähestyä ja niihin pitäisi alkaa suunnitella tarjottavia ja muuta kivaa. Vanhin tyttö haluaa Doodsonit kakun. Saas nähä osaanko sitä toteuttaa.

Mutta jotain kuitenkin olen kerennyt ommellakin... Against the wind. vakosametti Oulapalasta ja tikki on Löytöpalasta. Kaavaa en hirveesti muokkaillut, hihaa vähän isonsin. Ottobre Kevät/2013.
Neiti tykkää :)


1 kommentti:

  1. No jopas siinäkin ois teillä kaikenlaisia projekteja kesäksi.. :) Kyllähän noita ois itsellekin vaikka ja mitä mutta on sitten ihan eriasia mihin rahkeet riittävät tänä vuonna. :D

    VastaaPoista