lauantai 23. maaliskuuta 2013

Muuta pientä...

Tykkään kasata isoja palapelejä. Joku minulle sanoi, että siinähän menee hermot. 
Minulla siinä hermot vaan lepää. En tiiä mikä siinä koukuttaa. Heti pienestä asti olen tykännyt kasailla ja kaikkineen varmaan 30kpl on tullut nuita isompia kasattua. Yleensä muovitan ne ja sitten parhaimmat saa lasikehykset. Kaj Stenval ja Anne Geddesit on suosikkeja. Muutama ankka on päässyt kehyksiin, mutta millon ne pääsee seinälle on eri asia ;) Mikä siinä onkin, että miehet ei tykkää taulujen laittamisesta.

Mutta asiaan, eli aina tarvitaan kunnon välineet harrastuksiin. Ja niin tähänkin. En ole raaskinut ostaa palapelimattoa, joten se piti sitten ite tehä.  Tein semmoisen "pötkötyynyn", jonka ympärille palapeli rullataan säilytyksen ajaksi. "Matto" huopaa ja toinen puoli kierrätyspuuvillaa, jonkin vuoden äippäpakkauksen pussilakana. Tämmöinen siitä tuli :) Saa nähä miten käytännössä toimii. Kokeiltu on ja totesin, että muuten hyvin toimii, mutta ei tartu tarpeeksi tuohon huopaan. Käväisi mielessä, että mitenkähän askartelu softis käyttäytys tässä tarkoituksessa... Laitetaanpa mietintään ja kehittelyyn :)


Isäinpäiväksi aina mietinnässä, että mitä ostaa tai tekee. Kun vuosien varrella on tullut kaikenlaista annettua niin sitten löytyi tämmöinen idea tuolta ompeluystäviltä, vaikka isä ei hirvi ihmisä olekaan niin minusta tässä on se ajatus tärkein.
Lapset painoivat sarviksi kämmenenkuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti