torstai 22. marraskuuta 2012

Marraskuu


Joku kyselikin, että onko kenelläkään blogissa Smarterista kerrottu, joten tässä tulee jotain mun uudesta rakkaudesta :) Tykkään todella paljon, että suosittelen, jos joku on hommaamassa uutta konetta. Ompelee paksua. Kyllästyin mun entiseen koneeseen, kun se ei jaksanut eikä alkanut ommella kaksoisneulallakaan ja sitten korjausompeluissa tulee paksuja kankaita mitä pitää pystyä ompelee niin tällä onnistuu. Napinläpeä en ole vielä kokeillut tehä. Muuten alkaa olla aikalailla testattu. Vaikka ei ole kirjova kone niin on kirjaimia ja jotain kuvioita. Riittää minun tarpeekseni ainakin :)

 Aina, kun pyytää, että nätti ilme niin tulee vällistys :)
 Kangas Oulapalasta. Kaava oma.
 Kaava oma.
 Tässä on ensimmäinen aplikaatio tuolla Smarterilla. Vielä tikki vähä hakusessa, mutta eiköhän se sieltä löydy. En ole aikasemmin oikein aplikoinutkaan, mutta harjoitellaan :)


 Kaverin koiralle fleece puku. Kaava on piirretty aikasemmasta puvusta ja siitä muokattu. Joustokanttinauha reunan huolittelussa ja materiaalinahan on fleece. Lukkokiinnitys.
 Lähestulkoon samankokoinen posu löytyi. Buldogille menossa :)

 Korvat ja kaulus edestä.


Kaava on Ottobren ilmaiskaava netistä. Kissareppu, jonka sitten muuntelin laukuksi. En tehnyt tuohon niitä aplikointeja mitä ohjeessa oli, mutta muuten samanlainen. Vuori on myös fleeceä. Tämä valmistui eilen marinaadista, ainahan se joku pitää olla mikä jää roikkuu. Viimein tuli valmis ja kiva lopputulos. Niin ja tuohon häntään laitoin vanua, muualle en.

1 kommentti:

  1. Tuo smarter on ollu mullakin "mahdolliset ja todennäköiset"-listalla :D mietin ton ja ambition1:n välissä. Hyvä lukea positiivisia kokemuksia ko. koneesta :)

    VastaaPoista